Στην Ισπανία ο Ιβοριανός μέσος του Άρη, Σεΐκ Ντουκουρέ, για να εξεταστεί και από τον προσωπικό του γιατρό.

Χωρίς τον Σεΐκ Ντουκουρέ είναι υποχρεωμένος να πορευτεί ο Άρης για το επόμενο διάστημα. Το πόσο ακριβώς θα είναι αυτό, θα εξαρτηθεί από την διάγνωση που θα κάνει και ο γιατρός που τον χειρούργησε δυο φορές στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού), τον οποίο ο μέσος του Άρη θα επισκεφτεί στην Ισπανία μετά από άδεια που πήρε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και την σχετική επιθυμία που εξέφρασε ο ίδιος.

Ο Ντουκουρέ το πιο πιθανό είναι να υποβληθεί σε διαγνωστική αρθροσκόπηση προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του επιβαρυμένου γονάτου του και του μοσχεύματος που έχει τοποθετηθεί. Ανάλογα με τα ευρήματα θα καθοριστεί και η ημερομηνία επιστροφής του. Αν χρειαστεί μόνο ένα καθάρισμα τότε σε δέκα μέρες θα είναι πίσω για να ξεκινήσει προπονήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση ο χρόνος επιστροφής του είναι άγνωστος.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι το γόνατο του Ντουκουρέ είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και είναι βέβαιο ότι δεν θα αντέξει συνεχόμενα παιχνίδια, δίχως ειδική μεταχείριση, υποχρεώνοντας τον Άλαν Πάρντιου να ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές του (Ντιόπ, Νταμπό) ελπίζοντας ταυτόχρονα στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ενσωμάτωση του Ετέμπο που αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.