Στο Ίνσμπουργκ προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, θα μεταβεί εντός των επόμενων ημερών ο Μοχανάντ Άλι, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 21χρονος επιθετικός που υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τη δράση για τουλάχιστον έξι μήνες, θα αναχωρήσει την Παρασκευή (7/10) για το Λονδίνο, προκειμένου να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να στέκεται στο πλευρό του μετά την ατυχία που είχε.

Εν συνέχεια, ο νεαρός Ιρακινός θα μεταβεί στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας, όπου και θα παραμείνει για έναν μήνα, αρχικά για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και έπειτα για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όπως αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι»:

«Η ΠΑΕ θέλει να του εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες μετά την μεγάλη ατυχία που είχε. Αύριο λοιπόν θα μεταβεί στο Λονδίνο για να εξεταστεί ο παίκτης από τον προσωπικό του γιατρό και μετά θα πάει στο Ινσμπουργκ της Αυστρίας σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και εν συνέχεια θα παραμείνει εκεί για 1 μήνα για αποκατάσταση.

Μετά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης».