Μπορεί οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής αγωνιστικής των πλέι-οφ να λαμβάνουν χώρα την Πέμπτη, ήδη όμως από χθες διακινούνται διάφορα σενάρια που έχουν φυσικά φτάσει και στα αυτιά των ανθρώπων του Αρη. Ενα απο αυτά λέει ότι υπάρχει σκέψη να μπει Έλληνας και όχι ξένος διαιτητής και μάλιστα το σενάριο είναι τόσο προχωρημένο που αναφέρει και το όνομα του Ευαγγέλου.

Δεν ξέρουμε τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οποιοδήποτε ορισμός Έλληνα διαιτητή ή varιστα σε αγώνα μεταξύ των διεκδικητών των ευρωπαϊκών εισιτηρίων είναι ωμή αλλοίωση των ίσων συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει προφανής λόγος να συμβεί ξαφνικά κάτι τέτοιο, η μοναδική λογική εξήγηση είναι ότι όποιος μη ξένος ορισθεί, θα εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις.

Εφόσον επιβεβαιωθεί τέτοια ξεκάθαρη και προκλητική αλλοίωση των συνθηκών διεξαγωγής των μεταξύ των διεκδικητών των ευρωπαϊκών εισιτηρίων δεν θα ευσταθεί καμία λογική εξήγηση όσο και να προσπαθήσουν να μας πείσουν ο Κλάτεμπεργκ και οι συν αυτω. Θυμίζουμε ότι πάγια θέση του Αρη όπως εκφράστηκε και στη συνάντηση που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή είναι, τα παιχνίδια των πλει-οφ που κρίνουν ευρωπαικά εισιτήρια, να τα σφυρίζουν ξένοι διαιτητές.