Το φιλικό του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΚ ματαιώθηκε, αλλά οι Αρκάδες δεν έμειναν έτσι και κανόνισαν φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, για να πάνε με παιχνίδι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Το τρίτο τους φιλικό προετοιμασίας έπειτα από αυτά κόντρα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο, θα δώσει την προσεχή Κυριακή (6/9 19:00) ο Αστέρας Τρίπολης αυτή τη φορά κόντρα σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορία και πιο συγκεκριμένα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει για τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή (06/09, 19:00) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο του κορονοϊού, όπως αυτά προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο.

Οι εκπρόσωποι Τύπου και οι φωτογράφοι που επιθυμούν να διαπιστευθούν για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ – Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να στέλνουν τα αιτήματά τους έως και το Σάββατο (05/09) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr.

Οι διαπιστεύσεις θα είναι διαθέσιμες δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στην είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1- info desk). Για την παραλαβή τους είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Στην είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου εισερχομένων – εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση.

Οι θέσεις των δημοσιογράφων θα είναι στα εξωτερικά θεωρεία στην Θύρα 3 του γηπέδου. Οι θέσεις των φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αυστηρά πίσω από τις γραμμές του άουτ ή στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους των ομάδων.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας σε όλη τη διάρκεια παρουσίας στην αθλητική εγκατάσταση».