Ένα βήμα πιο κοντά έχει έρθει η Σίβασπορ για την απόκτηση του Χάρη Χαρίση από τον Ατρόμητο με την δεύτερη προσφορά που έδωσαν οι Τούρκοι να είναι πιο δελεαστική αλλά ο τρόπος πληρωμής τα χαλάει λίγο για τους Περιστεριώτες.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ στη Σεβάστεια, ο παίκτης τα έχει βρει με τη Σίβασπορ και απομένει το deal της τουρκικής ομάδας με τον Ατρόμητο. Και εδώ είναι όλο το μυστικό. Όπως προκύπτει βάσει των γραφόμενων, Ατρόμητος και Σίβασπορ τα έχουν βρει στο οικονομικό, αλλά υπάρχει διαφορά στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αναφέρουν πως οι Περιστεριώτες θέλουν τα χρήματα μπροστά, ενώ η Σίβας ζητεί να πληρώσει το ποσό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής σε δύο δόσεις, με αποτέλεσμα κάπου εκεί να «κολλά» η μεταγραφή.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως στα τέλη Ιουνίου ο Ατρόμητος είχε ρίξει… πόρτα στη Σίβασπορ, όταν κατέθεσε την πρώτη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, η περιστεριώτικη ΠΑΕ ανέφερε τότε πως το ποσό που προσέφερε η ομάδα της Σεβάστειας κρίθηκε ασύμφορο με αποτέλεσμα η απάντηση να είναι αρνητική. Ωστόσο τότε δεν έκλεινε την πόρτα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «με διαφορετικά δεδομένα και μεγαλύτερη πρόταση από την πρώτη, συζητάμε το ενδεχόμενο πώλησης».