Ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους του για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης εξέδωσε ο Ατρόμητος, ενώ τονίζει ότι θα παρθούν αποφάσεις τη στιγμή που πρέπει.

Ήρθε η πρώτη αντίδραση του Ατρόμητου μετά την ταπεινωτική ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς με ανακοίνωσή του ζητά συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας.

Επιπλέον, στέλνει και το μήνυμα για την επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή γίνεται αξιολόγηση της κατάστασης και οι αποφάσεις θα παρθούν τη στιγμή που πρέπει.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για τη χθεσινή εμφάνιση στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, που είχε ως συνέπεια μία από τις πιο βαριές ήττες από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια φαντάζουν περιττά, ωστόσο τώρα είναι το ελάχιστο που μπορεί να συμβεί. Σε αυτή τη συγκυρία απαιτείται ψυχραίμια, συσπείρωση και από πλευρά διοίκησης αξιολόγηση της κατάστασης και κατόπιν λήψη αποφάσεων τη στιγμή που πρέπει για την ανατροπή της διαμορφωθείσας κατάστασης.

Η προσοχή όλων και στο αγωνιστικό τμήμα έχει στραφεί από σήμερα κιόλας στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης το προσεχές Σάββατο (4/12) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, εκεί όπου θα χρειαστούμε περισσότερο από ποτέ τη στήριξη των φιλάθλων μας.