Στον Ατρόμητο ψάχνουν τη λύση προκειμένου να επιστρέψει ο Χατζηισαίας , ωστόσο κάτι τέτοιο κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου έχει ψηλά στη λίστα της έναν όχι και τόσο παλιό γνώριμο, τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, αν και η περίπτωσή του δείχνει αρκετά δύσκολη.

Ο 28χρονος στόπερ φόρεσε τη φανέλα των «κυανόλευκων» τη διετία 2017-19 και ακολούθως ο ΠΑΟΚ τον πούλησε στη Ρίζεσπορ (12 συμμετοχές). Η τελευταία στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20 τον παραχώρησε στη Σερκλ Μπριζ (8 συμμετοχές), ενώ πέρυσι ο Χατζηισαΐας έπαιξε μόλις ένα ματς στην Τουρκία. Δεσμεύεται, όμως με συμβόλαιο και οι απολαβές του είναι υψηλές (500.000).

Ο Ατρόμητος δείχνει διάθεση να ανέβει οικονομικά και τον εντάξει ξανά στο ρόστερ του, αρκεί ο 28χρονος να αποχωρήσει από τη Ρίζεσπορ, λαμβάνοντας αποζημίωση.

Στα υπόλοιπα μέτωπα ενίσχυσης, οι «κυανόλευκοι» θα ήθελαν ελεύθερο από τον Ολυμπιακό τον Γιάννη Μασούρα (είχε δοθεί δανεικός στην πολωνική Γκόρνικ), ενώ στη λίστα τους βρίσκεται ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός Ματίας Πιζάνο που έμεινε ελεύθερος από την Αρχεντίνος Τζούνιορς.