Περιζήτητος είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με πολλά δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη να κάνουν λόγο για τον ίδιο και το ενδιαφέρον πολλών “μνηστήρων” για την απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ.

Μετά την Ιταλία για τη Μπολόνια και την Τουρκία για την Τραμπζονσπόρ, τώρα έρχεται η γερμανική «Bild» με δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Ουνιόν Βερολίνου για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Πολωνός ενδιαφέρει τη φετινή έκπληξη της Bundesliga με το δημοσίευμα να αναφέρει μεταξύ άλλων πως… «Η Ουνιόν είναι στην κούρσα για τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός θεωρείται επιθετικός με προοπτική, αλλά η ομάδα του Βερολίνου δε μπορεί να πληρώσει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ που θέλει ο ΠΑΟΚ, όπως έχουν γράψει πολωνικά ΜΜΕ.

Για παράδειγμα, για άλλους υποψήφιους για τη θέση, όπως ο Σβεν Μίχελ και Σερντάρ Ντουρσούν, ακόμα και το άθροισμα του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ήταν πολύ υψηλό για την Ουνιόν» γράφει η «Bild».

Βέβαια, το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ, που είχαν αναφέρει αρχικά στην Πολωνία, δε βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αυτήν τη στιγμή…