Ο Αχμέντ Χασάν μετά το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό δεν ξέχασε τον πατέρα του και με ένα συγκλονιστικό γράμμα στα social media τον ευχαρίστησε…

Πήρε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και λίγες μέρες αργότερα αφιέρωσε κάποια λεπτά στα social media για να γράψει ένα συγκλονιστικό γράμμα προς τον ήρωά του. Τον πατέρα του. Ο Αχμέντ Χασάν (περί ου ο λόγος) έγραψε για τον μπαμπά του που τον έχει χάσει και το πόσταρε στα social media…

Αναλυτικά το γράμμα του Αχμέντ Χασάν:

«Καθώς δεν μιλάω πολύ για την προσωπική μου ζωή, αυτό που πρόκειται να διαβάσετε τώρα είναι κάτι που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν. Δεν θα ήμουν εκεί που είμαι τώρα αν δεν ήταν ο πατέρας μου.

Ήταν εκείνος που με πήγε να παίξω στην El Ahly όταν ήμουν 6 ετών, κάτι που τον έκανε να αισθάνεται τόση υπερηφάνεια μπροστά σε όλους. Συνήθιζε να παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια και τις προπονήσεις μου και όποτε βρισκόταν στη δουλειά και δεν μπορούσε να παρευρεθεί, πάντα προσλάμβανε κάποιον για να βιντεοσκοπήσει τον αγώνα έτσι ώστε να μπορεί να τον παρακολουθήσει αργότερα.

Η αγάπη του για μένα και την επιτυχία μου, ήταν άνευ όρων.

Όταν μεγάλωσα και πήρα μια προσφορά από το εξωτερικό, με υποστήριξε ως συνήθως και μου είπε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ μέχρι να πεθάνω: «Θέλω να κάνεις εμένα, την οικογένειά σου και τη χώρα σου περήφανη, μην επιστρέψεις προτού πετύχεις αυτό για το οποίο ταξιδεύεις».
Τον πρώτο μήνα αφού τελείωσα την προπόνηση και επέστρεψα στο σπίτι, βρήκα αυτοκίνητα της αστυνομίας και πυροσβεστικά οχήματα. Λίγα λεπτά αργότερα, ανακάλυψα ότι το διαμέρισμά μου είχε πάρει φωτιά. Έχασα όλα όσα είχα μέσα, γι’ αυτό τηλεφώνησα στον πατέρα μου για να του πω ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο και ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω με τη γλώσσα. Και ότι αυτό μπορεί να συνέβη ως ένα σημάδι ότι δεν έπρεπε να μείνω στο εξωτερικό και να γυρίσω στο σπίτι.

“«Έρχομαι αύριο”, μου είπε και ήρθε με μερικά νέα ρούχα και χρήματα για να μπορέσω να αγοράσω ό, τι θέλω. Μου είπε “Ήρθα εδώ για να σου υπενθυμίσω την υπόσχεσή μας: δεν θα επιστρέψεις πριν κάνεις περήφανο εμένα και την Αίγυπτο. Νομίζεις ότι όλα θα ήταν εύκολα; Αυτό που συνέβη θα σε κάνει πιο δυνατό”.

Χωρίς τον μπαμπά μου, δεν θα είχα πετύχει τίποτα. Μακάρι να ήσουν εδώ μαζί μου… Ας αναπαυτεί ειρηνικά η όμορφη ψυχή σου. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε, αγαπημένε μου πατέρα»