Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά την ισοπαλία κόντρα στον Βόλος, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο τονίζοντας πως πρέπει να βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

«Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα αντιστρέψουμε την κατάσταση. Είμαι πολύ στεναχωρήμενος και εκνευρισμένος.

Υπάρχει κούραση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι προσωπικά δεν είχα ανάσες. Ήμουν καλά.

Άλλοι παίχτες μπορεί να έχουν καλή φυσική κατάσταση, άλλοι όχι. Δεν είμαι ειδικός σε αυτό. Έδωσα και την ψυχή μου για 95 λεπτά, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Συγγνώμη και από το ματς του ΟΦΗ, όπου θα μπορούσα να βάλω γκολ. Γενικά δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα στην ομάδα. Έχουμε υψηλή ποιότητα σαν σύνολο.

Μου αρέσει η πίεση. Οι ξένοι παίκτες ξέρουν που έχουν έρθει. Στα δύο πρώτα ματς δεν έπαιξα πολύ. Τα νούμερά μου δεν είναι καλά. Πρέπει να βελτιωθώ. Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω.

Δυστυχώε ξεκινήσαμε άσχημα και γι αυτό αλλάξαμε προπονητή. Για μένα αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι ότι όλοι πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην ομάδα και να παίζουμε γι αυτή. Πάνω απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός και όχι οι παίκτες».