Ο Εχσάν Χατζισαφί ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και στις πρώτες δηλώσεις του ανέφερε πως είναι τιμή του που πήρε μεταγραφή στην Ένωση, προσθέτοντας πως στόχος του είναι να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Χατζισαφί ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μετά τις υπογραφές, μιλώντας στο ΑΕΚ TV τόνισε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο το γεγονός ότι πήρε μεταγραφή στο μεγαλύτερο ελληνικό κλαμπ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει τον τίτλο με την ΑΕΚ και να διεκδικήσει με την ομάδα μια θέση στο Champions League.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος στο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα, όπως είναι αυτό της ΑΕΚ και ελπίζω να βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να βοηθήσω κι εγώ όσο θέλω από την πλευρά μου την ομάδα της ΑΕΚ», υπογράμμισε αρχικά, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε:

«Ελπίζω για την επόμενη χρονιά να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της. Θέλω να γίνουμε πρωταθλητές, να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας και να είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».