Ο 51χρονος κόουτς ευχαρίστησε όλους στην ομάδα για τη συνεργασία που είχαν και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα «καναρίνια».

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Μάκης Χάβος, όμως αυτή η εξέλιξη δεν αναιρεί τη μεγάλη του προσφορά στους «κυανοκίτρινους». Ο 51χρονος κόουτς μέσω της ιστοσελίδας των «κυανοκίτρινων» τους ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία.

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά, καταφέραμε και πάλι ο Παναιτωλικός να βρίσκεται στην κατηγορία που του αξίζει. Έχω εμπιστοσύνη στη φετινή ομάδα, ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και προδιαγραφές που μπορούν να την οδηγήσουν σε επιτυχίες. Της το εύχομαι από καρδιάς! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Κωστούλα, τη διοίκηση της ΠΑΕ, όλους τους ανθρώπους στα γραφεία αλλά και στο Emileon. Επίσης ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου για τη βοήθεια και τη στήριξη τους, το ιατρικό team και τους φροντιστές, καθώς και όλους τους παίκτες της ομάδας που αγωνίζονται σε δύσκολους καιρούς», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πάντοτε συγκινητικό κόσμο του Αγρινίου, οργανωμένους και μη, για την ειλικρινή αγάπη τους. Με έκαναν να νιώθω ότι είμαι πραγματικά δικός τους άνθρωπος. Εύχομαι σε όλους υγεία και επιτυχίες».