Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στο ζήτημα της φυγής του Λιβάγια, τα λάθη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ και την συνέχεια από δω και πέρα για την Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, με τη δήλωσή του για τον Μάρκο Λιβάγια να ξεχωρίζει:

Για την αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια: «Έχω μια ιδιαίτερη σχέση όχι μόνο με τον Λιβάγια, αλλά με το 90% των παικτών που έχω συνεργαστεί. Ξέρουν ότι εκτός γηπέδου η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή. Με τον Μάρκο έχουμε μάθει πολλά και οι δύο ο ένας από τον άλλον. Έγινε προσπάθεια να μείνει μέχρι το τέλος, το είχαμε συζητήσει και με τον πρόεδρο, αλλά ο Μάρκο είχε πάρει τις αποφάσεις του και εμείς έπρεπε να τις σεβαστούμε».

Για την αυταπάρνηση του Αντρέ Σιμόες: «Πρέπει να συγχαρώ δημοσίως τον Σιμόες στη συμπεριφορά και στη θέληση που είχε για να βοηθήσει την ομάδα. Από τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη παίζει με ενοχλήσεις. Είναι ένα καλό μάθημα για όσους θέλουν να γίνουν στο μέλλον ποδοσφαιριστές. Έτσι πρέπει να είναι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

Για το ματς στη Λάρισα: «Μου άφησε και καλές και κακές εντυπώσεις. Έγιναν ατομικά λάθη, δεν επιτρέπονται να γίνονται τέτοια λάθη σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ», ενώ αναφερόμενος στα πολλά προβλήματα τραυματισμών είπε: «Φαίνεται πως κάτι λείπει από την ΑΕΚ, όταν αρχίζουν και έρχονται τόσοι πολλοί τραυματισμοί τη στιγμή που απαιτείται να λειτουργήσουν σε υψηλή ένταση».