Ο Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξή του μίλησε για το επεισοδιακό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018 στην Τούμπα.

Συνέντευξη στο ισπανικό Coaches’ Voice παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας για το επεισοδιακό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018 στην Τούμπα!

Ο Χιμένεθ, θυμίζουμε, που σήμερα, μάλιστα, γίνεται 59 ετών, τότε βρισκόταν στον πάγκο της «Ένωσης». Είπε, λοιπόν, μεταξύ άλλων: «Είχα στείλει τους παίκτες στα αποδυτήρια όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο περικυκλωμένος από σωματοφύλακες. Καταλάβαμε ότι είχε το όπλο όταν οι εικόνες του περιστατικού άρχισαν να φτάνουν στα κινητά μας τηλέφωνα. Εκείνη τη στιγμή σκεφτήκαμε “Φανταστείτε ότι αυτός ο άνθρωπος μέσα στο θυμό του αποφασίζει να το βγάλει”»!

Και πρόσθεσε: «Περάσαμε τρεις ώρες στα αποδυτήρια. Ευτυχώς η συμπεριφορά των παικτών και των δύο ομάδων ήταν πολύ καλή και δεν υπήρξαν προβλήματα. Ακόμα αναρωτιέμαι πώς έφτασε σε αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ έχει το υπόβαθρό του σε αυτό που συνέβη σε όλη τη σεζόν».

Όσο για τη φάση του τέρματος του ΠΑΟΚ, που δεν μέτρησε σε εκείνο το ματς, ανέφερε: «Στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στην Τούμπα ήμασταν ισόπαλοι στο μηδέν, αποτέλεσμα που άξιζε τον κόπο, μέχρι να βάλουν ένα γκολ. Ωστόσο, ο διαιτητής σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο και πήγε στην άκρη για να μιλήσει με τον βοηθό του. Μετά από αρκετά λεπτά, ο διαιτητής αποφάσισε να το ακυρώσει θεωρώντας ότι ο συντάκτης του γκολ ήταν οφσάιντ. Εκεί μπήκε πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πρέπει, όμως, να είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο ή την κοινωνία του».