Μιλώντας στο AEK TV ο τεχνικός της Ένωσης εξήγησε ότι έπρεπε να χειριστεί διαφορετικά τις αλλαγές των νεαρών με τον Απόλλωνα, τονίζοντας ότι προέχει η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Στη διάρκεια της απόδοσης στάθηκε ο Αλμπάνης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του στο AEK TV μετά το 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν πρόλαβε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Χριστόπουλο και Κοσίδη, παρότι ήταν έτοιμοι να περάσουν στο γήπεδο για τα τελευταία λεπτά: «Είμαι θυμωμένος, ήμουν δειλός να μην βάλω νωρίτερα τους Χριστόπουλο και Κοσίδη. Ήθελα να τους δώσω αυτή την ευκαιρία γιατί το παλεύουν και επειδή τόσο ο Γκαρσία όσο και ο Καρίμ είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους».

Στη συνέχεια ο Χιμένεθ στάθηκε στο γεγονός ότι πρέπει η ΑΕΚ να δουλέψει ώστε να δέχεται τα λιγότερα γκολ, αναφέροντας ότι πάντα οι ομάδες που παίρνουν τα πρωταθλήματα ή που είναι στις υψηλότερες θέσεις είναι εκείνες με τα καλύτερα ποσοστά στην άμυνα.

Έπειτα πρόσθεσε για τους τραυματίες και το πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψουν: «Το κλειδί είναι να μην χάσουμε κανέναν και γι’ αυτό βγάλαμε τον Μάνταλο. Κυρίως πρέπει να δούμε πως θα επιστρέψουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές που έχουν απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γίνεται καταπληκτική δουλειά στον τομέα της αποκατάστασης, αλλά πρέπει να δούμε και σε τι επίπεδο θα είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής για να είναι ανταγωνιστικός».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Αλμπάνης αναφέρθηκε στα «κλειδιά» της επικράτησης της ΑΕΚ και επεσήμανε ότι το μεγάλο ζητούμενο για την ομάδα είναι η διάρκεια.