Δεύτερη συνεχόμενη μέρα με προπόνηση χωρισμένη πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός. Στο «Γ. Καλαφάτης» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεχώρισε τους ποδοσφαιριστές του. Όσοι ήταν στην ενδεκάδα κόντρα στον Άρη, έκαναν αποφόρτιση.

Ο λόγος είναι προφανής. Με τα κρούσματα κορωνοϊού να έχουν επηρεάσει τη δουλειά στο Τριφύλλι και το ματς με τον Βόλο να απέχει μόλις δύο μέρες, ο Σέρβος θέλει να έχει έναν κορμό παικτών «φρέσκο» ενόψει του αγώνα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ειδικά απ’ τη στιγμή που οι αντίπαλοι δεν αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Βόλος έχει να αγωνιστεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων καθώς τα δύο τελευταία ματς Super League, αναβλήθηκαν λόγω προβλημάτων των αντιπάλων.

Όσοι δεν ήταν ενδεκαδάτοι κόντρα στον Άρη, έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με σέντρες και τελειώματα φάσεων, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δουλειά στα τελειώματα.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Κουρμπέλης και Μπεκ. Το Σάββατο (8/1) η προπόνηση θα είναι μεσημεριανή (13:00). Ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για τον Βόλο.