Δηλώσεις έκανε ο Χέρμπερτ Χούμπελ λίγο μετά το τέλος της πολυαναμενόμενης συνάντησης των «μεγάλων» της Super League 1, τονίζοντας μάλιστα πως η έκβαση της συζήτησης ήταν καλύτερη από ότι περίμενε.

Η συνάντηση των «Big 4» στο «Μεγάλη Βρετάνια» ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 19.00 το απόγευμα. Οι πρόεδροι των ομάδων που βρέθηκαν στη σύσκεψη κορυφής αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ μετά το τέλος της διαδικασίας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και προχώρησε σε δύο ειδήσεις. Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA τόνισε πως το πλάνο της FIFA είναι να υπάρξουν εκλογές το καλοκαίρι του 2020 και όχι τον Οκτώβριο, όπως ήταν προγραμματισμένες, ενώ επεσήμανε πως θα υπάρξουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στο πρωτάθλημα, ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ.

Στις δηλώσεις του ο Χούμπελ ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υφυπουργό Αθλητισμού που έφερε και τους τέσσερις παράγοντες μαζί για συνάντηση στην Αθήνα. Η σημερινή συνάντηση πήγε πολύ καλύτερα απ ότι περιμέναμε. Η συνάντηση ήταν σε καλό κλίμα γιατί μίλησαν οι παράγοντες μεταξύ τους. Ουσιαστικά από τη σημερινή συνάντηση  Αποφασίστηκε οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν νωρίτερα, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο του 2020. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι ξένοι διαιτητές κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ. Επίσης θα συνεχιστούν οι συνομιλίες και ο διάλογος. Θα υπάρξει νέα συνάντηση με τη συνδρομή της FIFA, της UEFA και του Υφυπουργού».