Δεκτή έγινε η έφεση του Χρήστου Αραβίδη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ωστόσο του επιδίκασε πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που αρχικά αξίωνε ο ποδοσφαιριστής.

Παρά το γεγονός ότι η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικής Διαφορών της ΕΠΟ είχε απορρίψει την προσφυγή του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος αξίωνε επερί τις 100.000 ευρώ από την ΑΕΚ για διαφορά καταβολής φόρων, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεσή του. Ωστόσο το ποσό που επιδίκασε στον Αραβίδη είναι πολύ μικρότερο από αυτό που ζητούσε και η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ καλείται να του καταβάλει 13.470 ευρώ. Σημειώνεται ότι η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Δέχεται τύποις και ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αραβίδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και της 320/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 320/2019 απόφαση της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει την από 26/3/2019 προσφυγή του εκκαλούντος. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή κατά πλειοψηφία. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των 13.470,36 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την πλήρη εξόφληση.

– Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 09.09.2019 έφεση της ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς Χανίων κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΑΚΜΑΚΗ και της 404/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση.