Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη, τονίζοντας πως η καρδιά του ανήκει στους Θεσσαλονικιούς.

Αρχικά, ο έμπειρος αμυντικός, είπε για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν: «Να ευχηθώ καλή αρχή, σε όλους τους συμπαίκτες μου υγεία. Θέλω φέτος να είναι η χρονιά μας, να πάρουμε έναν τίτλο».

Για τους φετινούς στόχους: «Είναι μία χρονιά απαιτητική, με μεγάλους στόχους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε στόχο ξεχωριστά. Αρχής γενομένης, για το ευρωπαϊκό ματς. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες και θέλουμε το κάτι καλύτερο για φέτος».

Για το τι πρέπει να κρατήσει η ομάδα από πέρσι: «Το βασικό είναι να κρατήσουμε το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ήμασταν όλοι αγαπημένοι, με τους συμπαίκτες, το τεχνικό τιμ, την διοίκηση και αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος».

Για τους φετινούς αντιπάλους: «Υπάρχουν ομάδες που άλλαξαν προπονητές, που σημαίνει ότι θα ενισχυθούν. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της διοίκησης, στον πρόεδρο, στο υπάρχον υλικό και σε όσους έρθουν στην ομάδα».

Για τον κόσμο: «Έχουμε μία καλή βάση από την περσινή σεζόν, εύχομαι να έρθουν και καλοί παίκτες για να μπούμε στους ομίλους. Ήταν απώλεια μεγάλη για εμάς ο κόσμος, είναι ο 12ος παίκτης. Με την βοήθειά του, θα έχουμε καλύτερη σεζόν».

Για το νέο συμβόλαιο: «Η καρδιά μου ανήκει εδώ, στον Άρη. Δεν είχε άλλες σκέψεις. Δέχθηκε κάποιες προτάσεις, αλλά τις άφησα πίσω, για να μιλήσω πρώτα με τον Άρη. Με τις πράξεις μου δείχνω την αγάπη μου στο γήπεδο και ο κόσμος κρίνει αναλόγως».