Ο Γιώργος Δώνης δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες που απέκτησε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, ενώ στάθηκε στην κακή σχέση των ποδοσφαιριστών του με το… γκολ.

Αναλυτικά:

Για τα γκολ που λείπουν από τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Σίγουρα οι μεσοεπιθετικοί μέσω της προπόνησης μπορούν να βελτιωθούν, άρα στο πρώτο πράγμα που μπορούμε να αναφερθούμε είναι η καθημερινή δουλειά.

Ένα άλλο κομμάτι που παίζει σημαντικό ρόλο είναι το ένστικτο των παικτών. Θεωρώ ότι στη δική μας ομάδα οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά και πολύ σε αυτό το κομμάτι. Οι επιθετικοί μας έχουν τελικές προσπάθειες. Εκείνοι που δεν έχουν, είναι οι παίκτες που αγωνίζονται στην πίσω ζώνη, γιατί έχουν περισσότερο στο μυαλό τους να δημιουργήσουν παιχνίδι και φάσεις».

Για τις μεταγραφές της ομάδας ενόψει Γενάρη: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μπει στη διαδικασία οργάνωσης της ομάδας. Ό,τι ίσχυε το καλοκαίρι ισχύει και τώρα.  Αξιολογούμε κάποια πράγματα σχετικά με τις θέσεις και θα προχωρήσουμε ανάλογα.

Τον Ιανουάριο είναι πιο εύκολο να βρεις έναν εξτρέμ, παρά έναν φορ που θα είναι… μηχανή του γκολ. Μην ξεχνάμε επίσης πως η χειμερινή μεταγραφική περίοδος θέλει προσοχή, καθώς δεν μπορούμε να πάρουμε ένα παίκτη που έχει να παίξει από τον Μάιο. Το καλοκαίρι δεν καταφέραμε να πάρουμε παίκτες, παρά το σχεδιασμό μας, οι οποίοι να έχουν το γκολ. Σε αυτό το κομμάτι δεν βελτιωθήκαμε».