Σάλος είχε προκληθεί τις τελευταίες ώρες από την στιγμή που δήλωσε ο Γιώργος Δώνης πως σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, με όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω στην ενδεχόμενη αποζημίωση από τους «πράσινους» η οποία κυμαινόταν περί το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, όπως διαρρέεται, ο Έλληνας τεχνικός πιθανώς δεν θα διεκδικήσει αυτό το ποσό.

Χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τον Παναθηναϊκό θα λυθεί η συνεργασία του Γιώργου Δώνη με το «τριφύλλι», αν οι δύο πλευρές αποφασίσουν να πορευτούν σε χωριστούς δρόμους. Ο Έλληνας τεχνικός συνάντησε τον Γιάννη Αλαφούζο, παρόντος του Νίκου Νταμπίζα, και άκουσε την πρόθεση του μεγαλομετόχου να στηρίξει τον ίδιο και το πρότζεκτ που έχει εκπονηθεί. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Δώνης δεν προτίθεται να ζητήσει αποζημίωση εφόσον υπάρξει απόλυση.

«Για μένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι θέμα οικονομικό. Δεν έχετε να πληρώσετε κάτι, αν δεν θέλετε να συνεχίσουμε την συνεργασίας μας» τόνισε στην συνάντηση αυτή ο προπονητής του «τριφυλλιού». Αξίζει να τονιστεί ότι ο Δώνης και ο Παναθηναϊκός έχουν υπογράψει ρήτρα αποζημίωσης στο 1 εκατομμύριο ευρώ.