Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΕΠ της ΕΠΟ υπήρξε διαφωνία του Α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά με τον… Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από την Ομοσπονδία!

Την ώρα που ο Παναγιώτης Μπαλτάκος πρότεινε αλλαγές αλλαγές επί της τροποποίησης του Πειθαρχικού Κώδικα για τους προσυνεννοημένους αγώνες διαβάζοντας σχετικό κείμενο, ο Κώστας Καραπαππάς εξέφρασε τη διαφωνία του με τα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΟ.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ρώτησε μάλιστα τρεις φορές το στέλεχος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ αν διαφωνεί, με τον Κώστα Καραπαππά να απαντά ότι πράγματι διαφωνούσε, όπως υποστηρίζουν από την Ομοσπονδία.. Τότε ο πρόεδρος της ΕΠΟ του αποκάλυψε ότι διάβαζε απόσπασμα επιστολής του Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε στείλει στον τότε υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου ζητώντας του να ενεργήσει για τα προσυνεννοημένα παιχνίδια!

Η περικοπή της επιστολής του Βαγγέλη Μαρινάκη στον υφυπουργό Αθλητισμού ανέφερε τα εξής:
«Παράλληλα, ζητούμε από εσάς όπως μεριμνήσετε προκειμένου όλο το σχετικό υλικό που προκύπτει από τις έρευνες να διαβιβαστεί άμεσα και προς τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου καθώς πέρα από το ποινικό της σκέλος η υπόθεση αυτή μπορεί να έχει και σημαντικότατες πειθαρχικές διαστάσεις. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει και οι ποδοσφαιρικές πειθαρχικές αρχές να επιληφθούν και να διακριβώσουν ποιες ευθύνες υπάρχουν και να επιβάλουν τις δέουσες κυρώσεις».