Ο Απόστολος Διαμαντής, μίλησε για την ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η αναμέτρηση των δύο ομάδων κρίθηκε στο δεύτερο τέρμα που πέτυχε ο Δικέφαλος στο 89ο λεπτό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εδώ, αλλά από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να κοιτάω το παρελθόν κοιτάω το καλύτερο για εμένα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε κόντρα σε πολλούς πρώην συμπαίκτες του:

«Ήταν ωραίο συναίσθημα, μεγαλώσαμε μαζί πήραμε τα πρώτα μας παιχνίδια μας, αλλά οι δρόμοι μας χώρισαν. Συνεχίζουμε να έχουμε επαφές και παραμένουμε καλοί φίλοι».

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού:

«Ο αντίπαλος μας πίεσε στην αρχή του παιχνιδιού και από στη συνέχεια πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού. Από ένα στημένο δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για τον ανταγωνισμό στον ΟΦΗ:

«Σε αυτό το επίπεδο είναι λογικός ο ανταγωνισμός, ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που προωθεί νεαρούς παίκτες σήμερα έτυχε να παίξω εγώ και όποτε αγωνίζομαι προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να βγάζω τον προπονητή ασπροπρόσωπο».

Για την εικόνα του ΟΦΗ:

«Εννοείται ότι έχουμε και άλλο περιθώριο βελτίωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ο ΟΦΗ που θέλαμε, δεν φοβόμαστε κανένα και θέλουμε πάντα να κάνουμε το παιχνίδι μας».