Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος σχολίασε την εκκίνηση του Άρη στο πρωτάθλημα, αλλά και τους στόχους που έχουν τα Χανιά.

Για την ομάδα του Άρη όπου αποχώρησε το καλοκαίρι, μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντόπολος, τονίζοντας πως εισέπραξε αγάπη που δεν περιγράφεται.

Επιπλέον ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε στο πλάνο των Χανιών όπου αγωνίζεται πλέον, υπογραμμίζοντας πως επιδιώκει να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ομάδα των Χανιών:

«Οι βάσεις μπήκαν την περσινή χρονιά, κανένας δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει και να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Υπάρχουν δυνατές ομάδες όπως η Λιβαδειά, η Παναχαϊκή και η Ξάνθη και ο Ιωνικός, θεωρώ εγώ, και εμείς. Αυτές θα πάνε χέρι χέρι. Εμείς γνωρίζουμε την πραγματικότητα. Το στοιχείο μας είναι Ελληνόπουλα με δίψα για πρωταθλητισμό».

Για τον Άρη:

«Η αγάπη που πήρα στην ομάδα είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια, μόνο αν το ζήσεις μπορείς να καταλάβεις. Και τον χρόνο πίσω να γυρνούσα πάλι το ίδιο θα έκανα. Η περιπέτεια με την μέση μου έχει τελειώσει. Στα πλέι οφ έδειξα, πάνω απ’ όλα στον εαυτό μου, ότι είμαι έτοιμος. Κάποια πράγματα ήταν στον αυτόματο πιλότο. Η ομάδα είχε καλούς παίκτες και πήγαινε από μόνη της. Είχα πει ότι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα κριθούν όλοι. Ήταν βιαστικό αυτό που έγινε, υπήρχαν προβλήματα, αλλά ο πρόεδρος παίρνει τις αποφάσεις και αναλαμβάνει τις ευθύνες. Για έναν-δύο ανθρώπους, προσωπικά, δεν θα ήθελα να χαλάσω την εικόνα μου και την αγάπη και την ομάδα. Τα έβαλα όλα σε δεύτερη μοίρα».

Τόνισε ότι: «Εμένα αυτό το σκηνικό, με τις αποχωρήσεις, μου έβγαλε ότι κάποια πράγματα ήταν τετελεσμένα. Όταν με την πρώτη στραβή φεύγει τόσος κόσμος αυτό δείχνει. Δεν συμβαίνει σίγουρα αν πιστεύεις σε έναν προπονητή και στο πλάνο του. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε. Η ομάδα βασίστηκε σε μία φουρνιά ποδοσφαιριστών που ήταν απόλυτοι επαγγελματίες και εκεί πρέπει να χτίσει τις βάσεις. Αυτό που έκανε στα πλέι οφ με 11 παίκτες τα λέει όλα. Φέτος έβλεπα μία ομάδα που δεν γυάλιζε το μάτι της, αυτό στο περνάει κυρίως ο προπονητής. Αν δεν το καταφέρεις αυτό πάει στην άκρη και η ποιότητα και όλα».

Για την παρουσία του Λόπεθ: «Δεν έχω άποψη ακόμη, είναι νωρίς. Ήρθε σαν όνομα, ακούσαμε πολλά, αλλά θέλω να τοποθετηθώ αφού του δώσουμε χρόνο. Αν με αυτούς τους παίκτες γύρω σου κάνεις κάτω από 8-10 γκολ παραιτείσαι».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM