Στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ για τον Κώστα Περιστερίδη ο δικηγόρος του δεύτερου υποστήριξε ότι οι «κυανόλευκοι»… κατασκεύασαν έγγραφο από το TAXIS.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Περιστερίδης δικαιώθηκε από την Α’ ΕΕΟΔ στην προσφυγή του κατά του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατέθεσε έφεση και εκεί, έγινε λόγος για… πλαστογράφηση εγγράφου του TAXIS! Σημειώνεται ότι ο 30χρονος μαζί με τους Βελλίδη, Σκόνδρα ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αποδεχτεί μείωση των αποδοχών τους λόγω κορονοϊού.

Στην εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ τη Δευτέρα (26/07), η δικηγόρος Χρύσα Σεβαστοπούλου αναφέρθηκε στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και στην έντονη οικονομική ζημιά (158 χιλιάδες και 240 χιλιάδες από τα τηλεοπτικά). Για τα μισθώματα, μάλιστα, ανέφερε: «Η εκμισθώτρια τα ζητά και από εμάς και από τον ποδοσφαιριστή. Δεν θα πληρώσουμε δύο φορές». Σημειώνεται ότι στην Α’ ΕΕΟΔ, συνέβη το εξής εντυπωσιακό. Τόσο η πλευρά της ΠΑΕ, όσο και του ποδοσφαιριστή εμφάνισαν έγγραφα του TAXIS για τα μισθώματα!

Ο δικηγόρος του Περιστερίδη, Μανώλης Αλαφραγκής είπε μεταξύ άλλων:

«Αν δεν τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, τότε δεν θα τιμωρηθεί κανείς. Στην πρωτοβάθμια εμφανίσαμε και οι δύο πλευρές έγγραφο από το TAXIS για τα εκμισθώματα του ποδοσφαιριστή. Ζήτησα από την εκμισθώτρια να μου τυπώσει τα Ε2 και Ε3. Δεν υπάρχει κανένα μισθωτήριο με την ΠΑΕ. Το έγγραφο ήταν «κατασκευασμένο» και είχε ημερομηνία 1/3/2021 εν όψει της εκδίκασης στις 8/3/2021. Πατάνε σε πλαστό έγγραφο για να κάνουν έφεση. Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του καθήκοντος της αληθείας».

Ο Αλαφραγκής χαρακτήρισε παράλληλα εκπρόθεσμη την έφεση της ΠΑΕ. Όπως είπε, η απόφαση κοινοποιήθηκε στις 6/7 και η έφεση εστάλη πέντε ημέρες μετά. Η Σεβαστοπούλου από την πλευρά της υποστήριξε ότι υπήρχε μισθωτήριο, η ΠΑΕ το εκτύπωσε από το TAXIS και ζήτησε προθεσμία να καταθέσει σχετική βεβαίωση από την εφορία.

Πηγή: SDNA