Φιλικό με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη είχε κλείσει για το Σάββατο (26/9) ο Αστέρας Τρίπολης.

Ωστόσο το φιλικό των Αρκάδων απέναντι στους Λάκωνες ματαιώθηκε κάτι που είχε σαν συνέπεια η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να ξεκινήσει το ψάξιμο για αντίπαλο, ο οποίος θα έπαιρνε την θέση των νεοφώτιστων.

Η αρκαδική μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι το προσεχές Σάββατο (26/9) θα δοθεί νέο φιλικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με αντίπαλο τον συντοπίτη Παναρκαδικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ το Σάββατο (26/09, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο του κορονοϊού, όπως αυτά προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο.

Οι εκπρόσωποι Τύπου και οι φωτογράφοι που επιθυμούν να διαπιστευθούν για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ – Παναρκαδικός θα πρέπει να στέλνουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr.

Οι διαπιστεύσεις θα είναι διαθέσιμες πριν την έναρξη του αγώνα στην είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1- info desk). Για την παραλαβή τους είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Στην είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου εισερχομένων – εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση.

Οι θέσεις των δημοσιογράφων θα είναι στα εξωτερικά θεωρεία στην Θύρα 3 του γηπέδου. Οι θέσεις των φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αυστηρά πίσω από τις γραμμές του άουτ ή στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους των ομάδων.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας σε όλη τη διάρκεια παρουσίας στην αθλητική εγκατάσταση.»