Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ λίγες μόλις ημέρες μετά την εκλογή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης και πως αυτό θα τρέξει μετά την αλλαγή στην κεφαλή του Δήμου.

Ο Χάρης Δούκας ξεκαθάρισε πως είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης, αναφέροντας μάλιστα πως σκοπός του είναι να ολοκληρωθεί το έργο και μάλιστα μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν οριστεί.

Παράλληλα άφησε παράθυρο και για το χώρο της Λεωφόρου, προκειμένου να δημιουργηθεί μία κερκίδα ως μνημείο ή ακόμα και γήπεδα 5Χ5.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Βεβαίως θέλω να συνεχίσει, είναι και στο κοστολογημένο πρόγραμμα μου. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό, περιβαλλοντολογικά και κλιματικά όσο πιο προστατευτικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό, για να παίζουν τα παιδιά. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Σίγουρα είμαστε υπέρ της διπλής ανάπλασης».