Ο Λευτέρης Δούκας τοποθετήθηκε για το δανεισμό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, κάνοντας λόγο για έναν παίκτη που γέμισε συναισθήματα τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αποχώρησε με ένα μεγάλο «αλλά».
Είναι από τις περιπτώσεις που ζητείται εξήγηση. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, έδωσε και πήρε πολλά… Μέχρι ένα σημείο, γιατί από εκείνο και έπειτα ο «αρτίστας» του ΠΑΟΚ έμοιαζε να ψάχνεται.

Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Δούκας:

«Στην περίπτωσή του ταιριάζει απόλυτα ο στίχος «ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο», Η εικόνα του πέρσι και φέτος εντός γηπέδου, δεν διέφερε από εκείνη εκτός. Σκυθρωπός, απομόνωνε τις σκέψεις κάτω από την κουκούλα του, σα να έψαχνε την απαράμιλλη καλλιτεχνική φύση του, που είχε χάσει.

Είναι δεδομένο πως βασανιζόταν κι ο ίδιος, σίγουρα δεν ήταν αδιάφορος. Ίσως δεν μπορούσε, ποιος ξέρει. Αθλητές που αποχώρησαν με τον τρόπο και για τους λόγους που έφυγε ο Ντιέγκο, θα βρούμε πολλούς.

Λίγους όμως που μας γέμισαν τόσα συναισθήματα. Κι ελάχιστους που ταυτίστηκαν απόλυτα με όλες τις μεγάλες στιγμές των τελευταίων ετών, έχοντας μάλιστα τεράστια συμβολή στην κάθε μια ξεχωριστά. Εις το επανιδείν, αρτίστα…»