Αιχμηρή τοποθέτηση από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, κατά του Ολυμπιακού και της επικοινωνιακής ‘ερυθρόλευκης’ τακτικής, τονίζοντας πως, ο ΠΑΟΚ θέλει να δικαστεί κι ο κατήγορος Ολυμπιακός παλεύει να παραμείνει κρυμμένος πίσω από την επιτροπή του Αυγενάκη!

Το γεγονός ότι δεν ορίστηκε δικάσιμος από το CAS βάσει της επίσημης ανάρτησης του Ανώτατου Δικαστηρίου με τις υποθέσεις που θα τους απασχολήσουν μέχρι τις 24 Αυγούστου, αποδόθηκε με… πανηγυρικό τρόπο από τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ και έφερε την τοποθέτηση του Λευτέρη Δούκα.

Με ‘καυστικό’ τρόπο ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Δικεφάλου έθεσε επί τάπητος το ζήτημα του CAS και τα όσα μεσολάβησαν μέχρι σήμερα και απασχόλησαν ιδιιατέρως του Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:

Δεν πέρασε καιρός από τότε που ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο CAS, ρίχνοντας στον κουβά τους ερυθρόλευκους γκουρού που στοιχιμάτιζαν περί του αντιθέτου.

Ο φοβισμένος ΠΑΟΚ που το σκεφτόταν και κωλυσιεργούσε (έτσι δε σας έλεγαν;) δείχνει στην πράξη πως όχι μόνο επιθυμεί να δικαστεί, αλλά επιδιώκει να γίνει άμεσα.

Ο Ολυμπιακός που είχε το δίκαιο με το μέρος του και δεν κρατιόταν για να μας συντρίψει δια της καταδίκης, ήθελε επίσης σύντομη δικάσιμο. Κι αυτό σας το έλεγαν…

Αυτοί που τόσο καίγονταν να μας τελειώσουν όμως, ζήτησαν μια…απλή παράταση (λες και τα έγγραφα κινδύνευαν με μόλυνση από COVID-19) και σήμερα πανηγυρίζουν επειδή η εκδίκαση πηγαίνει για Σεπτέμβρη!!!

Έτσι νομίζουν βέβαια, το ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί με τη μορφή του κατεπείγοντος, είναι το λιγότερο.

Να δείτε πως όταν ανακοινωθεί δικάσιμος, θα γράφουν πάλι «θρίαμβος του Ολυμπιακού που ήθελε να δικαστεί τάχιστα η υπόθεση, ο ΠΑΟΚ έκανε τα πάντα για να καθυστερήσει…»

Αν εσείς θεωρείτε επικοινωνία το «λατρεύω τον ήλιο, κάθε πρωί» που σε μερικές ώρες μετατρέπεται σε «πάντα προτιμούσα το ρομάντζο του φεγγαριού», έχετε υπόψιν πως ότι λέει ο ΠΑΟΚ το κάνει, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες.

Κυρίως όμως χωρίς να φάσκει και να αντιφάσκει ποντάροντας πως οι κραυγές θα σβήσουν αυτά που προηγουμένως υποστήριζε.

ΥΓ: Από την πρώτη στιγμή είχα επισημάνει το οξύμωρο πως ο «κατηγορούμενος» ΠΑΟΚ θέλει να δικαστεί κι ο κατήγορος Ολυμπιακός παλεύει να παραμείνει κρυμμένος πίσω από τα φουστάνια της επιτροπής του Αυγενάκη.

Γι αυτό και με τις παρεμβάσεις του ζητούσε από τα δικαστήρια να μην μπουν στην ουσία, γι αυτό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάει πίσω το CAS που αναπόφευκτα, θα δικάσει…