Την έντονη αντίδραση των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και των γαλλικών Μέσων έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Μπαντιουγκού Φαντιγκά στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του γαλλικού συλλόγου επικράτησε χαμός, με τους φίλους της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας να επιρρίπτουν ευθύνες στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τον οποίο και κατηγορούν ότι «έφαγε» παίκτες που είχε ξεχωρίσει το προηγούμενο διάστημα ο Τόμας Τούχελ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι την ώρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του νεαρού Γάλλου χαφ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στο Twitter, με τους χρήστες να εξαπολύουν πυρά εναντίον του προπονητή και της διοίκησης για την εξέλιξη αυτή.

«Πώς γίνεται να φεύγει τόσο εύκολα ένα μεγάλο ταλέντο; Πρόκειται για μία αδιανόητη απώλεια. Κανένας δεν κατάλαβε πώς έγινε η μεταγραφή τόσο ξαφνικά και δίχως να τον δει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο» αναφερόταν μεταξύ άλλων σε γαλλικά δημοσιεύματα, τα οποία πρόσθεταν τα εξής: «Για ποιο λόγο δεν του έδωσε ευκαιρία; Επειδή ήθελε να “τελειώσει” όλα τα “παιδιά” του Τόμας Τούχελ;».

Στο ίδιο πνεύμα και οι οπαδοί της Παρί, που αναρωτιόντουσαν το «γιατί έγινε η μεταγραφή;».