Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στη Ζελέζνιτσαρ και στην πατρίδα του τονίζουν πως υπάρχει ήδη ζεστό ενδιαφέρον από Αμερική και Τουρκία.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς παραχωρήθηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τη μορφή δανεισμού στη Ζελέζνιτσαρ, ωστόσο δεν αγωνίστηκε παρά μόνο σε ελάχιστα ματς λόγω του τραυματισμού που υπέστη.

Ο 21χρονος Βόσνιος μέσος θα επιστρέψει στην ΑΕΚ και θα ενταχθεί στην προετοιμασία της το καλοκαίρι, ωστόσο στην πατρίδα του τονίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του MLS και της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα το meridianbetsport.ba σημειώνει πως ο Σαμπανάτζοβιτς βρίσκεται στη λίστα αμερικανικών συλλόγων, με τους Κολοράντο Ράπιντς και Κολόμπους Κρου να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ προσθέτει πως εκτός από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και τουρκικοί σύλλογοι φαίνεται πως έχουν το όνομα του Σαμπανάτζοβιτς στη λίστα τους.

Το ενδιαφέρον για τον «Σάμπα» από τις ΗΠΑ δεν είναι πάντως κάτι καινούργιο καθώς το όνομά του έχει συνδεθεί στο παρελθόν με ομάδες του MLS καθώς ο ίδιος διαθέτει και αμερικανική υπηκοότητα.