Ο Μίκαελ Ένινγκ στάθηκε στην αλλαγή ψυχολογίας μετά τη νίκη στην Κρήτη, εξήγησε επίσης γιατί ο Μιχάι Κόρχουτ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στην αξία της νίκης επί του ΟΦΗ λέγοντας ότι… «μας έδωσε ψυχολογία, όπως και το γεγονός ότι κρατήσαμε την 5η θέση καθώς αυτός ήταν ο στόχος μας. Νιώθουμε περήφανοι για την εμφάνισή και τη νίκη μας. Έχουμε καλή διάθεση ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα είναι ο τελευταίος της χρονιάς στην έδρα μας, αλλά δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση λόγω των τραυματισμών».

Ρωτήθηκε για την απουσία του Μιχάι Κόρχουτ και εξήγησε ότι… «έχει ένα θέμα και δεν μπορεί να παίξει. Ο Σόουζα αγωνίστηκε για λίγο στην Κρήτη αλλά θα είναι ρίσκο να ξαναπαίξει (ολόκληρο παιχνίδι) σε τόσο μικρό διάστημα. Θέλουμε πάντως να κλείσουμε με νίκη τους αγώνες στην έδρα μας, πριν πάμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα έχει ενδιαφέρον. Θα κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά ξεκινώντας από αυτόν μες τον Παναθηναϊκό τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε».

Σε ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού απάντησε ότι… παίζει με αρκετούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Περιμένω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».