Για την αντίδραση που έβγαλαν οι «κιτρινόμαυροι» αλλά και τη σημαντική νίκη με την οποία… επανορθώνει η ομάδα του για την βαριά ήττα από τον ΠΑΣ, μίλησε ο Μπαντού Εντιαγέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με το γκολ του Άρη που ξεκινάει από αυτόν: «Ναι ξεκίνησε από εμένα αλλά τελείωσε από τον Μαντσίνι. Έκανε ένα πολύ καλό τελείωμα και μπήκε το γκολ γι’ αυτό έχει και αξία η δική μου η πάσα. Αλλιώς δεν θα είχε. Σημασία έχει ότι μπήκε το γκολ».

Ενώ συνέχισε: «Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καταστροφικό το αποτέλεσμα, ήρθαμε για να δείξουμε χαρακτήρα και το κάναμε. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη που είναι και μια συγγνώμη προς τους φιλάθλους για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Σαν ομάδα έχουμε παίκτες με χαρακτήρα και το δείξαμε σήμερα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, σημασία έχει να μην σκύβεις το κεφάλι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές. Πολύ καλό το ότι ήρθε αυτό το παιχνίδι σήμερα, δουλέψαμε σκληρά και ήρθε η νίκη».

Για το πως νιώθει σχετικά με την απουσία του Μπερτόγλιο: «Υπάρχει μόνο ένας Μπερτόγλιο, κανείς δεν παίζει σαν και αυτόν. Άλλος αυτός άλλο εγώ, η αλήθεια είναι πως είναι ένας πολύτιμος παίκτης και τον περιμένουμε πως και πως να γυρίσει πίσω».