Νέο δημοσίευμα στη Γερμανία για Γκατσίνοβιτς και Στουτγκάρδη!

Σύμφωνα με την έγκυρη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau, η Στουτγκάρδη δεν αποκλείεται να επανέλθει μέχρι τις 31 Γενάρη για την απόκτηση του Σέρβου άσου της ΑΕΚ. Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι η Στουτγκάρδη προσπαθεί να αποκτήσει τον παίκτη και γίνεται λόγος στην πρόταση που αρνήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι». Δηλαδή σ’ αυτή την προσφορά για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Και εν συνεχεία υπογραμμίζεται ότι «η ΑΕΚ θα έδινε τον βασικό της παίκτη μόνο με μία προσφορά των οκτώ εκατ. ευρώ» και καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει πως «η Στουτγκάρδη έχει πλέον περιθώριο έως τις 31 Ιανουαρίου για να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ».

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Γκατσίνοβιτς με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, με την Ένωση, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ να έχει αρνητική στάση στο ενδεχόμενο πώλησης του «Γκάτσι» που συνιστά βασικότατη επιλογή.

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως το θέμα Γκατσίνοβιτς ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τους Σέρβους και δη από το Mozzartsport που μέσα στην εβδομάδα ανέφερε ότι «τα καλά παιχνίδια του Γκατσίνοβιτς στην Ελλάδα άνοιξαν ξανά την πόρτα στη Γερμανία και σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε προσφορά από τη γερμανική Στουτγάρδη στην ΑΕΚ».

Εν συνεχεία στο ρεπορτάζ σημειωνόταν πως «οι Γερμανοί αναζητούν παίκτη στη θέση «οκτώ» και πιστεύουν ότι ο Μιγιάτ Γκάτσινοβιτς θα ήταν μια καλή μεταγραφή, καθώς έχει παίξει ήδη 143 παιχνίδια στην Βundesliga, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας 10 ασίστ. Ο προπονητής Μπρούνο Λαμπαντία θα τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι η Στουτγάρδη δεν είναι τόσο δυνατή οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ βλέπει τον Γκατσίνοβιτς ως έναν από τους βασικούς παίκτες στη μάχη που δίνει για να πάρει τον τίτλο».

Και καταλήγοντας το δημοσίευμα των Σέρβων ανέφερε ότι «η Στουτγάρδη σκόπευε να πάρει τον Γκατσίνοβιτς ως δανεικό για έξι μήνες και να βάλει οψιόν αγορά. Από την Αθήνα ήρθε αρνητική απάντηση. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκεφτεί μια πώληση του Γκατσίνοβιτς εάν η Στουτγκάρδη πρόσφερε τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ.»