Η Μπολόνια, σύμφωνα με τους Ιταλούς, θα επιστρέψει το καλοκαίρι για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, καθώς ήδη προετοιμάζει την πρόταση που θα του κάνει, κάνοντας λόγο για τετραετές συμβόλαιο.

Το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των «ροσομπλού», ωστόσο, το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου βρίσκει τον Πολωνό στον ΠΑΟΚ. Η Μπολόνια φαίνεται να μην τα… παρατά και δουλεύει την υπόθεση για το καλοκαίρι!

Όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας, η Μπολόνια εμφανίζεται διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο με ορίζοντα τετραετίας τους επόμενους μήνες, παρά το γεγονός πως η υπόθεση οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» τον Ιανουάριο:

«Η Μπολόνια δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ παραμένει στο στόχαστρο των ροσομπλού. Οι επαφές συνεχίζονται, ανεξάρτητα αν χθες οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Η Μπολόνια παραμένει στο παιχνίδι για τον Σφιντέρσκι και είναι έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων, με τους επιτελείς της ομάδας να δουλεύουν την πρόταση για το καλοκαίρι…».