Για επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Πέλκα μιλούν οι Τούρκοι, διατηρώντας «ζεστή» την προοπτική επιστροφής του 29χρονου στην Τούμπα, την ώρα που οι εμπλεκόμενες πλευρές παίρνουν αποστάσεις από τα σενάρια.

Από τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε δεν έκανε χρήση της οψιόν προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Πέλκα, τα σενάρια περί επιστροφής στον ΠΑΟΚ «φούντωσαν».

Από πλευράς Δικεφάλου δεν προκύπτει καμία επαναπροσέγγιση με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος δεδομένα αποτελεί κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Από αυτό μέχρι την πιθανότητα επιστροφής του στην Τούμπα ωστόσο υπάρχει αρκετός δρόμος και επί του παρόντος δεν προκύπτει το παραμικρό…

Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του 29χρονου, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υφίσταται τίποτα με τους Θεσσαλονικείς παρά μόνο πως διατηρεί καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και «δεσμούς» ζωής με τους ασπρόμαυρους. Τίποτα περισσότερο.

Εξάλλου η υπόθεση Φενέρ δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Πέλκα, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν αποκλείεται ένας νέος κύκλος συζητήσεων με τους Τούρκους να διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, όλα φαντάζουν ανοιχτά για το μέλλον του…

Την ώρα που ΠΑΟΚ και Πέλκας διαψεύδουν τα σενάρια, στην Τουρκία προχωρούν το θέμα περαιτέρω, μιλώντας για επίσημη πρόταση του Δικεφάλου στον ποδοσφαιριστή, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώθηκε με την Χαλ.