Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε την μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ιταλική Σπέτσια με την μορφή δανεισμού, με την ρήτρα του 24χρονου εξτρέμ να είναι υποχρεωτική.

Ο Ντανιέλε Βέρντε αγωνίστηκε 38 φορές με την φανέλα της ΑΕΚ, σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ. Η Ένωση ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του στην Σπέτσια, όπως ήταν γνωστό από το πρωί του Σαββάτου, ευχόμενη στον Ιταλό παίκτη τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του.

Η ΑΕΚ μάλιστα εξασφάλισε ένα ποσό γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ από την μετακίνηση του Ιταλού στην Σπέτσια και εάν η μεταγραφή ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι, θα βάλει στα ταμεία της επιπλέον 600 χιλιάδες ευρώ.

Την απόκτηση του παίκτη ανακοίνωσε και η Σπέτσια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε στη Σπέτσια, με την προοπτική της ολοκλήρωσης της αγοράς του ποδοσφαιριστή από την ιταλική ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ντανιέλε Βέρντε αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ.

Ντάνι, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου.”