Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξέδωσε ψήφισμα υπέρ του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, Στέργιου Αντωνίου, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Superleague.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακό επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον Α’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., προκαλώντας την αντίδραση της Ομοσπονδίας, η οποία κάνει λόγο για ανοίκεια και απρόκλητη επίθεση.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, η Εκτελεστικής Επιτροπή: «Αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ του Αντιπροέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Στέργιου Αντωνίου, με αφορμή την ανοίκεια, απρόκλητη και δυσφημιστική λεκτική επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Super League την Πέμπτη 19 Μαΐου. Ο κ. Αντωνίου απολαμβάνει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας και τιμά την Ε.Π.Ο. με το ήθος του και με την ιδιότητα του Α’ Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της στη Super League».