Το “πράσινο φως” για να προβεί «σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών» κατά των Μαρινάκη-Καραπαπά, έδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Αποφασισμένοι στην ΕΠΟ να μην αφήσουν να περάσουν χωρίς κυρώσεις τα αίσχη του προέδρου και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πρόσφατη συνάντηση των “6” στο Πάρκο Γουδί, μαζί με τους Μπένετ και Μπαλτάκο.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπου απείχε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφασίστηκε με ψήφους 15-1 (ψήφισε κατά ο Αγραφιώτης ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού), να προβεί σε κάθε ενέργεια, ποινικής και πειθαρχικής φύσεως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, για όσα έγιναν στη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League 1.