Δεν αποκλείει να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα ο Έρλινγκμαρκ, που αποχωρεί από τον Ατρόμητο.

Το συμβόλαιο του Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ με τον Ατρόμητο λήγει το καλοκαίρι και ο Σουηδός αμυντικός χαφ εξετάζει τις επιλογές για το μέλλον του. Μιλώντας στην εφημερίδα «Sportbladet», ο 26χρονος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Σουηδίας, ενώ δεν θα έλεγε όχι για παραμονή στην Ελλάδα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει κάτι χειροπιαστό για το μέλλον του.

«Θα ήθελα πραγματικά να παραμείνω στο εξωτερικό. Όσο περισσότερο μπορώ. Αλλά όχι με κάθε κόστος. Θα ήταν ωραίο να συνεχίσω το ταξίδι μου στο εξωτερικό ή εδώ στην Ελλάδα», ανέφερε ο Έρλινγκμαρκ.

Για το μέλλον του: «Εχω ακούσει αρκετά, αλλά δεν έχω κάτι να ξεχωρίζει έως τώρα. Το ενδιαφέρον που υπήρξε εδώ το προηγούμενο διάστημα, ήταν από καλές ομάδες. Οταν πήγαιναν καλά τα πράγματα για μένα την περασμένη σεζόν, έγιναν κάποιες επαφές, αλλά τότε οι ομάδες θα έπρεπε να με αγοράσουν. Αυτό έκανε τα πράγματα πιο περίπλοκα».

Για ενδεχόμενη επιστροφή στη Σουηδία: «Ναι, υπάρχει κι αυτό στο κεφάλι μου. Πάντα υπάρχει. Όλα εξαρτώνται από τη γενική εικόνα, ποιες επιλογές υπάρχουν. Θέλω να είμαι ειλικρινής όταν το λέω. Μου αρέσει να ζω στη Σουηδία και να παίζω στην Allsvenskan, αλλά δεν μπορώ να κλείσω καμία πόρτα».

Φέτος ο Έρλινγκμαρκ μετά 24 συμμετοχές με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά από τον Ιανουάριο του 2022 μετρά 66 ματς, 4 γκολ και μια ασίστ με τους Περιστεριώτες.