Έντονο ενδιαφέρον της Κυπριακής ομάδας για τον αμυντικό του Άρη. Αναμένεται η κατάθεση επίσημης πρότασης.

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Λίντσει Ροζ και μάλιστα το θέμα δεν είναι απλά μια φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στο νησί. Το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο αφού για το ενδιαφέρον γνωρίζει τόσο ο ίδιος ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του όσο και ο Άρης την πόρτα του οποίου έχουν ήδη χτυπήσει οι κύπριοι. Διερευνητικά σε πρώτη φάση ώστε να πληροφορηθούν τις προθέσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην προοπτική παραχώρησης του παίκτη.

Ο Ροζ θυμίζουμε έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2022, στο οποίο περιλαμβάνεται και ρήτρα αγοράς ύψους 1 εκατ. Ευρώ ενώ ένα ποσοστό διατηρεί και η Λοριάν από την οποία οι κιτρινόμαυροι τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι έναντι περίπου 200.000 ευρώ.

Ποσό που σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι διατεθειμένο να δαπανήσει το ΑΠΟΕΛ. Επειδή όμως ο Γάλλος αμυντικός αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη, προπονητή της κυπριακής ομάδας, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει προσπάθεια απόκτησής του. Αυτό που κυκλοφορεί έντονα στην Κύπρο τις τελευταίες ώρες είναι ότι το ΑΠΟΕΛ θα καταθέσει πρόταση και από εκεί και πέρα αυτή θα αξιολογηθεί από την πλευρά του Άρη και φυσικά τον παίκτη.

Οι απαιτήσεις του Άρη είναι δύσκολο να πέσουν κάτω από τις 600.000€ καθώς τέτοια ήταν η πρόταση που είχε φτάσει στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων» για τον 28χρονο αμυντικό τον Ιανουάριο από ομάδα της Τουρκίας.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών πρόκειται να έχει η καλή σχέση που διατηρεί ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον ισχυρό άνδρα του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη.