Στις αρχές του καλοκαιριού μια υπόθεση που είχε σηκώσει μεγάλη κουβέντα, άκουγε στο όνομα του Ρόμπιν Λούντ. Ο Φινλανδός που έκανε μια εξαιρειτκή εμφάνιση κόντρα στην Εθνική μας εχθές, δεν αφέθηκε ελεύθερος άνευ μάχης από τους Πράσινους.

Το καλοκαίρι, με δεδομένο τον περιορισμό στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει όσα πολύτιμα γρανάζια διέθετε ήδη στις μηχανές του. Το Τριφύλλι αντίθετα με όσα λεγόντουσαν εκείνο το διάστημα δεν άφησε τον 25χρονος ελεύθερο χωρίς διαπραγματευτεί. Κάθε άλλο μάλιστα, οι απαιτήσεις του κρίθηκαν ανεξήγητα υψηλές!

Ο Λουντ μέσω του ατζέντη του αξίωσε 750 χιλιάδες ευρώ πριμ υπογραφής, το ποσό δηλαδή που θα έπαιρνε με το που υπέγραφε. Ο ίδιος ο ατζέντης του, ήθελε 250.000 ευρώ προμήθεια για να υπογράψει ο παίκτης του. Αυτό σήμαινε πως την στιγμή που θα υπέγραφε ο Φινλανδός θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να δώσει 1.000.000 ευρώ. Οι ετήσιες απολαβές του από την άλλη δεν ήταν κάτι υπερβολικό καθώς ζήτησε 250.000 ευρώ για 3 χρόνια.

Είναι προφανές ότι οι απαιτήσεις του κρίθηκαν εκτός πραγματικότητας, όχι μόνο για το φετινό Παναθηναϊκο αλλά σε κάθε περίπτωση.