Αυξανόμενο είναι το ενδιαφέρον για τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος μετά την Πόρτο σύμφωνα με τους Πορτογάλους βρίσκεται στο στόχαστρο και δύο αγγλικών ομάδων, της Γουέστ Χαμ και της Έβερτον.

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ένα από τα… hot ονόματα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο διεθνής αριστερός μπακ απασχολεί εδώ και καιρό αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο φαίνεται πως ανεβαίνουν συνεχώς, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ήδη, η Πόρτο είναι μια από τις ομάδες που σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του το προσεχές διάστημα, ενώ οι Πορτογάλοι έγραψαν την Μ. Πέμπτη ότι ακόμη δύο σύλλογοι, από την Αγγλία αυτή τη φορά, φαίνεται πως παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Correio de Manha», η Γουέστ Χαμ και η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα αναμένεται να δώσουν μάχη με τους «Δράκους» για την απόκτηση του Κούτρη, ο οποίος πάντως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Λιμάνι για ένα ποσό μικρότερο των 10 εκατ. ευρώ. Το ρεπορτάζ τονίζει πάντως πως οι δύο σύλλογοι της Premier League ετοιμάζουν τις προτάσεις τους προς τους «ερυθρόλευκους».