Οι Τούρκοι μπορεί να υποστηρίζουν με σιγουριά πως η Φενέρμπαχτσε τα έχει βρει σε όλα με τον Κροάτη επιθετικό της Ένωσης, ωστόσο η και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, υποστηρίζει το αντίθετο.

Η υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια είναι λογικό να απασχολεί παντοιοτρόπως την καθημερινότητα της ΑΕΚ και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της συνεργασίας των δυο πλευρών και το μέλλον αυτής… Σε ένα χρόνο ολοκληρώνεται το συμβόλαιο και γι’ αυτό είναι σε ανοιχτή διαπραγμάτευση το club και ο Κροάτης άσος με προφανή στόχο (και επιθυμία των δυο) να προκύψει νέα συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια. Στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες και κυρίως επειδή έτσι τους μετέφεραν λανθασμένα ελληνικές πηγές, έχουν δυο μέρες τώρα που γράφουν για το θέμα του Λιβάγια και την Φενέρμπαχτσε. Το νεότερο δημοσίευμα ήθελε μάλιστα τον Κροάτη να ‘χει φτάσει ήδη σε συμφωνία με το τουρκικό club και πως αυτό που απομένει είναι να τα βρει η Φενέρ με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή της Ένωσης ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο… Μάλιστα ήρθε και η διάψευση από τον ατζέντη του Λιβάγια, τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε, ο οποίος σε επικοινωνία του με την ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με το τουρκικό club για τον πελάτη του και δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα γράφτηκαν στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Γεγονός που γνωρίζουν καλά και στην Ένωση φυσικά ωστόσο υπήρξε ικανοποίηση για την ενημέρωση που είχαν από τον εκπρόσωπο του Κροάτη άσου.

Μεταξύ ΑΕΚ και ατζέντη Λιβάγια συνεχίζεται η διαπραγμάτευση για το θέμα του συμβολαίου του και το ενδεχόμενο επέκτασης αυτής της συνεργασίας. Δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα και στόχος και επιθυμία παραμένει να συνεχίσουν μαζί… Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Ένωση τόνιζαν με έμφαση ότι δεν υπάρχει καν κρούση από τη τουρκική ομάδα και άρα επ’ ουδενί πρόταση για την αγορά του Μάρκο Λιβάια…