Μερικοί φίλοι (γύρω στους 300) του Ατρομήτου πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Μαζαράκη», λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης. Εκεί τους περίμεναν οι Σάββας Παντελίδης και Νίκος Λαζαρίδης.

Οι Fentagin μετέφεραν στον προπονητή και τον γενικό αρχηγό της ομάδας του Περιστερίου την δυσαρέσκειά τους για την φετινή εικόνα, τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν φέρει τον Ατρόμητο να κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό, αλλά κυρίως για την νοοτροπία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας οι τόνοι από πλευράς των οργανωμένων ανέβηκαν (χωρίς να ξεφύγουν) και προειδοποίησαν ότι θα περιμένουν να δουν βελτίωση, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την νοοτροπία, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΟΦΗ.

«Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι εικόνα αυτή; Φτάσαμε να μιλάμε για το αν θα πέσουμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παίζετε με τα νεύρα μας φέτος. Εσύ Σάββα τι δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες στο ματς με την Λάρισα; Έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι και λες ότι δεν έχεις πίεση; Ατομικά το βλέπουμε; Θέλεις να μας δεις από την άλλη πλευρά δηλαδή;», είπαν στον Σάββα Παντελίδη.

«Έχετε μαζέψει δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω. Εντάξει το καταλαβαίνουμε μια χρονιά να είναι αποτυχημένη. Αλλά να μιλάμε για 6η, 7η, 8η θέση όχι να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δεν θα ανεχτούμε άλλη αδιαφορία, θα ματώνετε την φανέλα. Θα περιμένουμε να δούμε βελτίωση στο ματς με τον ΟΦΗ, ειδάλλως την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε», συνέχισαν απευθυνόμενοι στον Νίκο Λαζαρίδη.

Στη συνέχεια οι οργανωμένοι αποχώρησαν λέγοντας ότι δεν θέλουν να ακούσουν τον αντίλογο και πως θα περιμένουν να δουν άμεσα αποτελέσματα και αλλαγή νοοτροπίας. Μάλιστα, προειδοποίησαν ότι αν στο ματς με τον ΟΦΗ δουν την ίδια εικόνα θα ακολουθήσει νέα επίσκεψη.