Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε, ως είθισται, με ομιλία την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναλαμβάνει τις συστάσεις στην «πρώτη» των Τσόλακ – Ουαγκέ με τα ασπρόμαυρα.

Με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σε ρυθμούς προπονήσεων εντάχθηκαν άμεσα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Μάλιστα, ο Αμπέλ Φερέιρα ανέλαβε τις… συστάσεις, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως στα αποδυτήρια της ομάδας του ΠΑΟΚ επικρατεί καλό κλίμα, γεγονός που θα βοηθήσει στην άμεση προσαρμογή τους.

«Για ακόμη μια φορά σας λέω πως έχουμε καλά παιδιά στα αποδυτήρια και αυτό θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε εύκολα αλλά και να κατανοήσετε άμεσα τον τρόπο παιχνιδιού μας. Λέω συνέχεια στους παίκτες μου να σκέφτονται σαν είναι προπονητές, οπότε όλοι τους είναι προπονητές και κάνουν το έργο μου πιο εύκολο».

Ο Φερέιρα ευχήθηκε τα καλύτερα στους δύο ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως η εξέλιξη και η προσωπική τους επιτυχία βρίσκεται σε συνάρτηση με το γκρουπ ενώ προτού ξεκινήσει η προπόνηση, φρόντισε να τους προειδοποιήσει για το… καθιερωμένο καλωσόρισμα.

Δείτε παρακάτω: