Οι δηλώσεις του Τζιανλούκα Φέστα μετά τη νίκη της Λαμίας επί της Βέροιας.

Στην απόδοση της Λαμίας στάθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα, μετά τη σημαντική νίκη (1-2) της ομάδας του επί της Βέροιας, στον πρώτο τους μεταξύ αγώνα μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Super League 1. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του συνόλου του. Ωστόσο, υπογράμμισε τη σημασία του αποτελέσματος, αναφέροντας ότι πιστεύει ότι οι Φθιώτες θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο στη ρεβάνς.

Αναλυτικά, ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε στο kerkidasport.gr για:

-το ματς: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη και να σκοράρουμε δύο γκολ εκτός έδρας. Φυσικά είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας. Ο αντίπαλός μας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολύ πάθος, αλλά ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα. Βάλαμε περισσότερη εμπειρία στο γήπεδο και πήραμε το καλύτερο που μπορούσαμε από τις φάσεις που είχαμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι στο δεύτερο ματς από άποψη παραγωγής ποδοσφαίρου, γιατί μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Γνωρίζαμε ότι η Βέροια είναι μια πολύ καλή ομάδα, τώρα την αντιμετωπίσαμε κιόλας. Θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε το Σάββατο (18/6), ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

-το εάν το έργο της Λαμίας έγινε ευκολότερο: «Δεν γίνεται πολύ ευκολότερο. Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ καλή, με πολλούς επικίνδυνους παίκτες. Φυσικά μας δίνει ένα πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την απόδοσή μας στο δεύτερο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει για να μείνουμε στην κατηγορία. Οι παίκτες μου τώρα έχουν επίγνωση κι από πρώτο χέρι για τη δυναμική του αντιπάλου».