Οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA μετέφεραν στο Big-4 το μήνυμα πως πρέπει να στηρίξουν τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που μόλις ανέλαβε χρέη αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ.

«Στηρίξτε και προστατέψτε τον Κλάτενμπεργκ»! Αυτό ήταν το σαφές μήνυμα των ανθρώπων των διεθνών Ομοσπονδιών στις επαφές που είχαν με με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο & Γκαγκάτση!

Με παρόντα τον ίδιο τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν κατέστη σαφές πως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θα πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους και να μην του βάζουν… εμπόδια στην προσπάθεια και τη δουλειά που κάνει.

Για τον Κλάτενμπεργκ πάντως και έχουν διατυπωθεί με κάθε επισημότητα αμφιβολίες και παράπονα και από τον Ολυμπιακό αλλά και σε δεύτερο επίπεδο από τον ΠΑΟΚ, όποτε μένει να φανεί η συνέχεια.

Σε σχέση με τις εκλογές από την ΕΠΟ διαβεβαιώνουν πως στις συζητήσεις που έχουν γίνει δεν τέθηκε θέμα αλλαγής εκλογικού συστήματος. Εάν υπάρξει μία διεύρυνση του εκλογικού σώματος αυτή θα έχει να κάνει με την εκπροσώπηση των ποδοσφαιριστών μέσω του ΠΣΑΠ, των διαιτητών και των προπονητών, κάτι που όπως σημειώνουν στην Ομοσπονδία ήδη προβλέπεται από το καταστατικό.