Παίκτης της ΑΕΚ είναι εδώ και λίγη ώρα ο Σουηδός μέσος, Αλεξάντερ Φράνσον και στις πρώτες του δηλωσεις αναφέρθηκε σε όλα όσα του μετέφεραν συμπατριώτες του που φόρεσαν τη φανέλα της Ένωσης.

«Είναι πραγματικά ωραίο το να βρίσκομαι εδώ. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με πρόσεξαν πολύ, οπότε έχω ένα καλό προαίσθημα για όλα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και απλά θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να ξεκινήσω προπονήσεις και να παίξω», είπε ο Φράνσον.

«Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ. Μίλησα με κάποιους παίκτες που είχαν παίξει εδώ στο παρελθόν και μου είπαν καλά πράγματα για όλα όσα αφορούν την ομάδα. Επίσης είναι ένα κλαμπ που θέλει να κερδίζει κι αυτό ταιριάζει με εμένα», συμπλήρωσε για να σπεύσει στη συνέχεια να μιλήσει για τον Γιόχανσον που πέρασε και άφησε τη σφραγίδα του στην ομάδα.

«Ο Γιάκομπ (σ.σ. Γιόχανσον) είναι… Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, γιατί έχει αποσυρθεί. Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με άλλους παίκτες, όμως φυσικά ήταν καλός και έχω μάθει ότι άφησε καλές εντυπώσεις εδώ, στην ΑΕΚ. Ωστόσο, δε θέλω να με συγκρίνουν μαζί του γιατί εγώ είμαι ένας άλλος παίκτης», επισήμανε.

Και κατέληξε: «Φυσικά! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για να βγω έξω (σ.σ. και να παίξω) και επίσης να ακούσω τους οπαδούς μας και όλα αυτά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος».