Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, έκανε δηλώσεις στον ΣΠΟΡΦΜ 94.6 και έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τα χρέη της ΠΑΕ αυτήν τη στιγμή, καθώς και για τα χρέη που παρέλαβε το 2012 ο κύριος Αλαφούζος. 

Αναλυτικά όσα είπε, στην πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που στέλεχος της ΠΑΕ αναφέρεται δημόσια στο χρέος του συλλόγου:

«Το χρέος αυτή την χρονική στιγμή είναι 34,7 εκατ. ευρώ, τα 7 εκατ. είναι για το Κορωπί και έχουν δοθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Για να καταλαβαίνουμε, ο Παναθηναϊκός χρωστούσε το 2012 όταν ήρθε ο Γιάννης Αλαφούζος 35,2 εκατ. ευρώ. Έκτοτε η φορολογία έχει υπερδιπλασιαστεί, αν σήμερα ο συντελεστής ήταν ίδιος, τότε σήμερα το 34,7 θα ήταν περίπου 20 εκατ. ευρώ».

Για το τι θα κληθεί να πληρώσει κάποιος που θα ενδιαφερθεί για την πράσινη ΠΑΕ είπε πως: «Τα οικονομικά της ΠΑΕ θα τα πάρει ο υποψήφιος επενδυτής. Όταν βγουν τα στοιχεία στην δημοσιότητα θα καταλάβει πολύς κόσμος τις απαντήσεις. Έχουν γραφτεί σήμερα πολλά νούμερα αλλά σημασία έχει να δούμε την αλήθεια γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Τέλος για την διαδικασία πώλησης κάποιων παικτών υπογράμμισε ότι: «Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, μένουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».